tisdag 19 april 2011

Bara att köra då!

Så nu är det så att jag låter er bestämma vad jag ska gå igenom till viss del!

Lämna en kommentar om vad ni tycker om det och vad ni vill lära er så kommer jag försöka gå igenom så många som möjligt!

Det ska köras på hårt nu under påsken ;)

                                        !Läs!
För att jag ska kunna fortsätta att köra bloggen och kunna lära ut så behöver jag mera personer som kollar till den här sidan och jag kommer ju ingenstans utan er.
Så nu ber jag er, varje gång ni kollar in min blogg (gärna dagligen :) ) så tryck upp mina aviseringar och lämna någon kommentar så kommer jag lyckas fortsätta med det här.
(uppskattar verkligen om ni "följer" bloggen med "följ" knappen uppe i hörnet)

Tack på förhand och lovar att jag kommer vara mer aktiv än förut!

Mvh/

Ninja

10 kommentarer:

 1. jag skulle gärna vilja att du gick igenom aircrack-ng, wireshark (eller något så att man kan avlyssna trafiken och snappa upp lösenord) skulle va skoj om du bara lite snabbt gick igenom irc kanalerna som säljer cc ;) hmm vad mer... kanske visa hur man knäcker lösenord eller något , alltså inte wep lösenord utan på kanske hemsidor, usb minnen, admin konton på datorer osv. skriver en till kommentar om jag kommer på något mer :)

  SvaraRadera
 2. Jätte roligt med respons!

  SvaraRadera
 3. ni som är inne här har antagligen alla intressen inom it, tänkte tipsa om min nya blogg som snart drar igång: http://datakollen.blogg.se/?tmp=19195444

  SvaraRadera
 4. Skönt att du är i gång igen :)

  Det Nicklas skrev låter som nått jag skulle vilja läsa så det röstar jag på :)

  Sen nicklas... inte göra reklam för din blogg på hennes blogg. Fast det kanske är okej för dig ninja???

  SvaraRadera
 5. @Ninjafisk, som jag skrev i tidigare inlägg så kunde jag inte hålla fingrarna i styr och jag har lärt mig att knäcka WEP nycklar och andra saker.
  Det har varit otroligt roligt och spännande, det borde du kanske ta upp i bloggen? :)

  Det jag har lärt mig än så länge och tycker är grymt roligt och MYCKET användbart är:
  Knäcka WEP-nycklar.
  Sedan connecta till ett trådlöst nätverk, välja ett "victim" och sedan göra en MITM attack eller liknande. När jag gjorde det så fick jag ut ALLA lösenord på t.ex Facebook, paypal, hotmail. Dvs allt på port 80. (använde sslstrip m.m)

  Kan vara mycket användbart :)

  Jag tycker också att du kan ta upp metasploit, vad det är, vad det används till, HUR man använder det. Hur nmap och metasploit kan kombineras osv. Detta är antagligen något man "måste" kunna.

  SvaraRadera
 6. Toad@ allt det där kan/kommer jag gå igenom! :)

  Och jag uppskattar om ni INTE länker era sidor här då det här ska vara om min sida och inte om den som reklamerar den.
  Fråga mig innan.

  SvaraRadera
 7. @Ninjafisk, Nice!!
  Jag tar "hacking" väldigt seriöst, det är vad jag vill/kommer jobba med i framtiden (dvs pen-testing osv). Just därför vill jag gärna lära mig ALLT!
  Du råkar inte ha några tips?
  Tutorials på nätet är bra, det enda som är dåligt är att dem oftast inte förklarar exakt VAD det är man gör, utan dem fokuserar mest på HUR man gör det.
  Någon bra bok du läst som du kan rekommendera osv? :)
  Tack på förhand, lycka till med bloggen ;)

  SvaraRadera
 8. Niclas tog upp många spännande grejer! Som att sniffa datatrafik i nätverk och knäcka lösenord till trådlösa nätverk (om det är möjligt?) och liknande. =)

  SvaraRadera
 9. Lite grunder i aircrack, wireshark, sslstrip, arpspoof osv var för sig vore väl trevligt. Vad varje program används till, hur man använder dem och sånt.

  Kanske avsluta med en runda som inkluderar allt. T ex börja med att hacka ett WEP/WPA-nätverk, sniffa upp all trafik, snappa upp alla lösenord och även sopa igen sina spår. Alltså en "övning" där alla moment ingår och alla program används?

  SvaraRadera
 10. Skulle verkligen uppskatta om du spelar in en video/länkar till videos som visar det du tänker gå igenom, blir mycket enklare för ganska många. Skulle vara bra om du hade tid för att göra det :)

  SvaraRadera